Customer care medewerker

Ben jij de

Customer care medewerker
die we zoeken?
img

Customer Service

Customer care medewerker

Introduction

Klaar om elke dag minstens 10 keer ’Ik heb het probleem opgelost te roepen’? Sta jij erop klanten de beste service aan te bieden? Lees dan zeker onderstaande vacature verder!

Société/Département

Onze klant is een grote speler in de dienstverlenende sector. Het verzenden van pakketjes, vrachtbrieven en documenten is voor hen de dagelijkse activiteit. Om hun Customer Care Team te versterken, zijn zij op zoek naar een dynamische en spontane Customer Care Medewerker die Belgische klanten kan ondersteunen.

Description d’emploi

Als customer care medewerker ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van accuraat inkomende vragen (via telefoon, mail, chat…) die kunnen gaan over de status van zendingen, tools en services, product- en tariefinformatie enz. Ook liefdesbrieven en kattenbellen worden beantwoord. Je stelt je meteen in de plaats van de klant om zo snel mogelijk tot de beste oplossing te komen. Je toont begrip en empathie om elke klant als een koning(in) te aanschouwen.

Indien er uitzonderingen of problemen zijn met zendingen, bel je proactief de klant op om hen te informeren en te adviseren. Zo creëer je meteen een eerlijke en vertrouwelijke band.

Alsook spot je meteen verkoopkansen en laat je die niet aan je voorbijgaan indien potentiële klanten bellen. Verder beschik je over een memoriserend talent, waardoor je op korte termijn het productgamma vlotjes onder de knie krijgt. Op die manier koppel je nadien heel gemakkelijk de juiste service aan de vraag van de klant.

Je zal voltijds werken met werkuren tussen 8u en 18u.

Besoins

Als customer care medewerker:

  • ben je een communicatief sterk persoon, zowel online als offline. Mondigheid met een vrolijke toets, dàt is wat ze nodig hebben.
  • ben je in het bezit van minimum een secundair diploma.
  • heb je bij voorkeur een eerste ervaring als klantendienstmedewerker of een relevante ervaring binnen de logistieke sector als student/stagiair.
  • ben je vlot Nederlands- en Franstalig. Ook het Engels vormt geen probleem voor jou.
  • ben je sterk communicatief vaardig, doel- én resultaatgericht.
  • ga je zeer klantgericht te werk, m.a.w. je hebt aandacht voor het gemak van de klant.
  • ben je een échte teamplayer en houd je van een frisse groepsgeest.

Offre

Als customer care medewerker mag je rekenen op een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur bij Spring Professional! Als deel van onze organisatie, word je door onze Coaches persoonlijk opgevolgd tijdens jouw tewerkstelling bij de klant. Je mag eveneens rekenen op voldoende opleidingen, zowel door Spring als bij de klant.

Onze klant investeert in haar mensen en biedt de nodige doorgroeimogelijkheden aan. Jouw loon wordt aangevuld met een uitgebreid pakket aan extra legale voordelen.

Sta jij te popelen om met deze vacature aan de slag te gaan? Laat het ons weten door je CV te sturen naar raisa.docx@springprofessional.be!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!