Customer Care Contact

Ben jij de

Customer Care Contact
die we zoeken?
img

Customer Service

Customer Care Contact

Introductie

Voor onze klant actief in de distributie van industriële gereedschappen en reserve-onderdelen zijn wij op zoek naar een Customer Care Contact.

Je zal de verantwoordelijk krijgen over de communicatie met verschillende landen. Je zal communiceren met de verkoopskantoren uit verschillende landen, dit rechtstreeks via mail en telefoon.

Functie-informatie

Je staat dagelijks in contact met klanten. Je boekt bestellingen op vraag van de klant en past bestaande bestellingen aan. Je volgt bestellingen op en controleert de stock en levertijden ervan.

Daarnaast zal je administratieve taken uitvoeren, afhankelijk van jouw toegewezen landen zal je documenten opstellen om de opvolging van bestellingen op te volgen. Wanneer er zich problemen voordoen bij bestellingen zorg jij voor de juiste oplossing. Je voldoet aan de vraag van de klant, dit in samenspraak met andere afdelingen.

Functie-eisen

De ideale kandidaat voor deze functie heeft een bachelor of masterdiploma op zak gecombineerd met kennis en/of ervaring van de logistieke sector.
Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. MS Office kent geen geheimen voor jou, kennis SAP is een pluspunt.
Je beschikt over sterke communicatieve eigenschappen en kan zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag. Je hebt een go-getter menatiliteit en bent positief ingesteld.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf met een hartelijke sfeer. Je werkt in een 38-uren week en hebt daarbij 29 dagen verlof. De glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk zorgen voor de nodige flexibiliteit. Je geniet een competitief loon naargelang ervaring.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer rechtstreeks of contacteer mij via ellen.jans@springprofessional.be.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!