Copywriter

Ben jij de

Copywriter
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

Copywriter

Functie-informatie


Functie

Je doet niets liever dan inspirerende teksten schrijven en trekt daarvoor alle registers open. Je geeft een boost aan de off- en online communicatiekanalen (social media, e-mailmarketing, websites, brochures,…) door allerhande uitnodigende berichten uit te werken over de nieuwste ontwikkelingen, events of de successen van klanten. Op die manier creëer je een contentkalender met continue flow aan interne en externe communicatie.

Functie-eisen

Vereisten

Als echte content creator neem je geen afwachtende houding in, integendeel, je gaat (pro)actief op zoek naar inspirerende topics zoals nieuwsfeiten, trends, ontwikkelingen, wistjedatjes,…. Vertrekkend vanuit een idee of een product kan jij op poëtische doch gestructureerde manier de sierlijke eenvoud benaderen en uitwerken tot een inspirerende ‘ik lees verder tot het einde’ artikels. Hierbij verlies je nooit het doelpubliek uit het oog. Je managet onze social mediakanalen door de contentkalender te beheren en via webcare betekenisvolle interactie te creëren. Daarnaast brainstorm je mee over de marketingstrategie en onze PR. Je werkt in nauw overleg met de verschillende sales afdelingen en geeft input op corporate niveau. De marketingverantwoordelijke wordt jouw coach.

Aanbod

Aanbod

Je werkt in een zelfsturend team samengesteld uit verschillende marketingexpertises, met een grote autonomie en veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Via een persoonlijk ontwikkelingsprogramma bieden we een waaier van opleidingsmogelijkheden aan. De recent vernieuwde werkplek is voorzien van alle nodige comfort en IT oplossingen en ons team Sport zorgt regelmatig voor sportieve uitdagingen. Het glijdend uurrooster zorgt dan weer voor de nodige work-life balance. Wij voorzien een competitief salaris, op basis van je ervaring en competenties, aangevuld met maaltijdcheques en een sectoraal aanvullend pensioen.

Spring Professional Belgium beheert deze vacature voor de klant.

Wij maken onderdeel uit van de Adecco Group en zijn gespecialiseerd in Contracting, Perm Placement en Freelancing. Ons team legt de focus op volgende domeinen : Customer Service, Marketing, Sales, Communication, Finance, Office & Human Resources.

Heb je interesse of vragen, contacteer mij gerust!

Je kan rekenen op een discrete en professionele verwerking van je kandidatuur.

anouschka.laeremans@springprofessional.be

02 533 21 19

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!