Continuous improvement manager

Ben jij de

Continuous improvement manager
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

Continuous improvement manager

Company/Department

Als onderdeel van het Channel Readiness & Improvement team, is het Continuous improvement team verantwoordelijk om de customer service & operational excellence binnen de residentiële sales en care organisatie te verbeteren door het implementeren van de juiste improvements en het creëren van een cultuur van voortdurende verbetering.

Zij maken deel uit van het Residential Sales & Customer Operations departement en ondersteunen alle kanalen (retail, customer contact, install en back office) die in totaal meer dan 2000 klantenadviseurs, leidinggevenden en externe partners tellen.

Function information

 • Je bent een expert op het vlak van continue verbetering en je verzekert dat je improvement projecten het nodige draagvlak hebben binnen de organisatie.
 • Je bent de owner van je projecten en programma’s en zorgt voor een kwalitatieve en tijdige oplevering van improvements die een maximale impact hebben op de doelstellingen van de kanalen. Je rapporteert over de status en vooruitgang van je projecten aan de manager.
 • Je zet tools en methodologieën in die kunnen gebruikt worden binnen de Telenet omgeving en dit in elke fase van het improvement project.
 • De continuous improvement manager is verantwoordelijk voor het nastreven van operational excellence door het implementeren van de juiste verbeteringen en het creëren van een mindset van continu verbeteren doorheen de hele organisatie.
 • De continuous improvement manager is een expert in continuous improvement. Hij/zij heeft een goed inzicht in de beschikbare methodologieën en tools die kunnen worden ingezet in het improvement proces.
 • Als improvement manager werk je op een improvement area of programma dat in samenspraak met het RSCO LT wordt bepaald. Je bent verantwoordelijk voor de analyse, de root cause assessment, het definiëren van de juiste verbeteringen, het implementeren ervan en het meten van succes. Je rapporteert op regelmatige basis over de verbeteringen en de status ervan aan de manager.
 • Hij/zij werkt ook op grotere improvement programma’s en volgt deze programma’s op in zijn geheel. Binnen een dergelijk programma dienen de nodige deelprojecten en improvement topics te worden gedefinieerd als onderdeel van het grotere programma.
 • De improvement manager is mee verantwoordelijk voor het creëren van een cultuur van continue verbetering in alle kanalen. Hij/zij verzekert op die manier een kwalitatieve inflow aan improvement ideeën die rechtstreeks inspelen op de objectieven van de residentiale sales & care kanalen.

Requirements

 • Je hebt een master diploma met ervaring in proces- en/of improvement omgevingen
 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en conceptueel denkvermogen
 • Je bent resultaatgericht en staat garant voor kwalitatieve en tijdige opleveringen
 • Je hebt een enthousiasmerende stijl van werken
 • Je hebt een expert op het vlak van continue verbetering en bent door je intrinsieke interesse altijd op zoek naar verbeteringen
 • Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving.
 • Je bent communicatief en weet boodschappen op een heldere en inspirerende manier over te brengen
 • Je bent meertalig NL-EN (-FR)

Offer

We bieden een onbepaalde duur contract, een loon afhankelijk van je ervaring en extra – legale voordelen.

Je krijgt de opportuniteit om binnen een dynamische en gepassioneerde werkomgeving te werken.

Information

Maarten Van den Houte

maarten.van.den.houte@springprofessional.be

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!