Consulting Manager

Ben jij de

Consulting Manager
die we zoeken?
img

Sales

Consulting Manager

Introductie

Gebeten door innovatie en nieuwe technologieën? Je weet van aanpakken en hebt ervaring in het aansturen van een team van gemotiveerde consultants? Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het kloppende hart van Europa én zin om mee te werken aan de ontwikkeling van een internationaal bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Voor één van de grootste innovatieadviesbureaus van Europa zoeken we een Consulting Manager mét ervaring in R&D-belastingbeheer om het team van Brussel te versterken.

Functie-informatie

Een dag uit het leven van een Consulting Manager:

  • Je beheert je eigen klantenportefeuille en je hanteert hierbij het principe ‘klant is koning’. Met je expertise en vlotte babbel slaag je er ook moeiteloos in om nieuwe klanten aan te trekken.
  • Je kan prioriteiten stellen en dit ook op een professionele manier naar je klanten communiceren. Je stelt in samenspraak met hen een werkplan op en zorgt ervoor dat de verschillende consultants dit plan ook volgen.
  • Je bent een echte ‘client-pleaser’: je anticipeert op delicate situaties en staat klanten bij als ze toch in zo een situatie terecht komen.
  • Een team aansturen? Geen probleem! Je bent de coach van het team en motiveert en ondersteunt je collega’s. Je zorgt ervoor dat de knowhow van het team verzekerd is. Je evalueert de leden van je team maar staat ook voor hen klaar als ze het even niet meer zien zitten (gebeurt zelden of nooit maar you never know )
  • Je hebt heel wat verantwoordelijkheid en dit schrikt je ook niet af. Op langere termijn zijn er (internationale) doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

De ideale kandidaat:

  • Is de trotste bezitter van een Bachelor of een Master Diploma is een relevante richting. Ervaring in R&D-belasting is een pluspunt
  • Heeft al heel wat ervaring als Consultant of heeft (een eerste) ervaring als Manager
  • Rapporten en statistieken? Yes please!
  • Heeft een goede kennis van belastingen en boekhouding
  • Can express him/herself sans problemen in het Nederlands, Frans én Engels

Aanbod

In ruil voor dat alles krijg je een vast contract van onbepaalde duur in een internationale omgeving, een competitief salaris, bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, …

Sta jij na dit te lezen te popelen om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen? Mail dan je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be en wie begin jij binnenkort aan je nieuwe uitdaging!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!