Communicatiespecialist

Ben jij de

Communicatiespecialist
die we zoeken?
img

Marketing & Communication

Communicatiespecialist

Introductie

Staat creativiteit bij jou met stip op één als je naar een nieuwe job zoekt? Ben je een echte story teller die ervan houdt om verhalen en ideeën om te zetten tot schitterende campagnes? Ben je bovendien niet bang om de touwtjes in handen te nemen? Dan ben jij misschien wel de Communicatiespecialist waar we naar op zoek zijn!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt terecht in een succesvol, meermaals bekroond bedrijf dat volop aan het groeien is. Het bedrijf is actief in de communicatie en gelegen in het hartje Brussel. Een hecht team van 15 consultants die ondersteuning bieden voor een breed scala aan klanten bij hun nationale en internationale communicatieopdrachten, van startups en scaleups tot grote corporates, maar ook overheden, politieke partijen en ngo’s.

Functie-informatie

Als consultant/account manager zet je de businessuitdagingen van de klant om in haalbare, impactvolle communicatiestrategieën en -campages. Je bent ook verantwoordelijk voor een goede opvolging van de uitvoering van deze campagnes. Kortom: je bent van begin tot einde bij het hele proces betrokken. Dit betekent meteen ook dat je doorheen het hele proces het aanspreekpunt van de klant bent.

Verantwoordelijkheid schrikt je ook niet af: jouw creatieve oplossingne zullen een impact hebben de op reputatie van het merk. Bovendien breng je de klanten in contact met verschillende stakeholders en trends.

Functie-eisen

Voldoe jij aan deze eigenschappen?

  • De ideale kandidaat heeft een Academische Master (niet per se in een communicatierichting) of heeft relevante ervaring. Het is vooral belangrijk dat je je hoofd koel kan houden in steeds wisselende situaties.
  • Je bent analystisch sterk en ziet verbanden tussen feiten. Je kan ook zonder problemen deze feiten vertalen naar een schitterend verhaal
  • Je hebt oog voor detail maar verliest daarbij ook de hoofzaak ninet
  • Je bent enthousiast, professioneel en collegiaal. Je hebt een proactieve houden en kan zonder problemen je eigen boontjes doppen
  • Je ben empatisch ingesteld.

Aanbod

Heb je net op alle punten volmondig ja geantwoord? Mail dan als de bliksem je cv (extra punten als je ons met een motivatiebrief al kan overtuigen van je schrijftalent) naar deborah.notermans@springprofessional.be

We verzekeren je alvast dat je in een jong en dynamisch team terecht komt waar er ruimte is voor zelfontplooiing in de vorm van opleidingen en coaching. Je krijgt en competitief salaris aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals oa maaltijdcheques, ecocheques en groeps- en hospitalisatieverzekering.

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!