Ben jij de

Commercieel Administratief Bediende
die we zoeken?
img

Office

Commercieel Administratief Bediende

Introductie

Groene vingers? Daarnaast ook nog eens een hart voor administratie? Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je je twee passies kan combineren? Stop met zoeken! Wij hebben wellicht de job waar jij naar op zoek bent!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant is actief in de plantensector en zijn op zoek naar een Commercieel Administratief Bediende om hun team te versterken. Je zal deel uitmaken van een klein maar dynamisch team waarin een familiale sfeer en collegialiteit centraal staan.

Functie-informatie

Een dag in het leven van een commercieel administratief bediende…

Als commercieel bediende ben je bij onze klant verantwoordelijk voor het verwerken van verkooporders en het verwerken van bestellingen. Kortom: als de klant iets bestelt, zorg jij ervoor dat het in een mum van tijd bij gen geleverd worden. Je verliest hierbij de kwaliteit niet uit het oog: je kijkt graag zelf de bestellingen na om te garanderen dat de klanten tevreden zullen zijn én alle bestelde goederen zullen ontvangen. Als een echte super hero ben je ook verantwoordelijk voor het organiseren van transporten én zorg je ervoor dat de exportdocumenten in orde zijn. Als deel van het commerciële team maak je offertes, bereid je beurzen voor, …

Je bent ook hét aanspreekpunt van klanten en staat hen telefonisch en via mail te woord.

Functie-eisen

Oké super, wat moet ik daarvoor kunnen/hebben?

– Een bachelor diploma is een pluspunt maar geen vereiste

– Flexibiliteit op gebied van werkuren, in het hoogseizoen zal je misschien af en toe een beetje langer moeten blijven. Dit kan op een andere moment wel ingehaald worde

– Je spreekt vlot Nederlands en slaagt er ook in om je in het Frans en het Engels verstaanbaar te maken

– Je zet administratief graag de puntjes op de i en hebt een commerciële flair

Remember… nobody is perfect! Is je Frans dus misschien niet meer wat het geweest is maar ben je wel heel gemotiveerd? Aarzel niet om te solliciteren! Voor ons is het belangrijker dat jouw energie matcht met die van onze klant dan dat je aan alle vereisten voldoet!

Aanbod

In ruil voor dat alles krijg je een voltijdse job met interessant brutoloon (eventueel is 4/5 werken ook mogelijk). Je basisvakantierecht wordt aangevuld met 12 ADV dagen. Thuiswerk is in deze functie niet mogelijk maar zeg nu zelf, als je in een mooie, groene omgeving kan werken, is dat toch ook helemaal niet nodig?

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan? Plant dan je zaadje (of je cv) vandaag in mijn mailbox: deborah.notermans@springprofessional.be !

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

This field is required!
This field is required!
This field is required!
This field is required!
This field is required!
This field is required!
This field is required!

Not what you’re looking for?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!