Business Controller

Ben jij de

Business Controller
die we zoeken?
img

Finance

Business Controller

Introductie

Voor een toonaangevend telecom- en mediabedrijf zijn we op zoek naar een ervaren business controller voor een project van een half jaar.

Functie-informatie

De Business Controller bewaakt het business control governance kader en staat in voor de betrouwbare rapportering, budgettering, forecasts en capital allocation analyses om proactief binnen zijn/haar domein business beslissingsvorming te ondersteunen en de toewijzing van de financiële middelen te optimaliseren om zo de doelstellingen te realiseren.

1. Voorbereiden/opmaken en valideren van cross-departement (economische, inkomsten, uitgaven, project, product/ business-) analyses om adviezen te kunnen formuleren om de activiteiten en de processen te maximaliseren/optimaliseren ter ondersteuning van business beslissingsvorming.

2. Bewaken en ondersteunen zo dat alle gebudgetteerde financiële middelen zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Bepalen op welke plaats de middelen ingezet en toegekend worden om een zo hoog mogelijk rendement en procesoptimalisatie na te streven in lijn met de strategische pijlers en Objectives and Key Results (OKR’s). Naast de toekenning ook opvolgen de middelen daadwerkelijk correct worden aangewend.

3. Opmaken en opvolgen van budgetten, forecasts en/of actuals, uitdagend doch haalbaar, dit in nauwe samenwerking met de business/Financial Controllers en deze informatie tijdig overdragen. Financiële en strategische targets setting bewaken.

4. Vanuit analyse mogelijke opportuniteiten en risico’s identificeren en daarover advies verlenen aan alle stakeholders. Een actieve rol spelen bij allerlei verbetering initiatieven/projecten.

5. Ondersteunen, opzetten en bewaken van de financiële governance principes/processen. Mee ontwikkelen en opvolgen van OKR’s in lijn met de strategische pijlers op de verschillende niveaus.

6. Fungeren als een business control aanspreek punt om de financiële aspecten en normen te garanderen en/of beslissingen over te brengen/in vraag te stellen en/of te verantwoorden aan interne en externe stakeholders (inbegrepen autoriteiten). Vertalen van strategische partnerships naar de interne werking van het domein.

Functie-eisen

– Minstens 5 jaar relevante ervaring

– Vloeiend Nederlands en Engels

– Integriteit.

– Stressbestendig zijn.

– Affiniteit hebben met de meest voorkomende tools (Office 365 met sterke Excel vaardigheden).

– Weten hoe te ageren met verschillende niveaus binnen de onderneming.

– Sterke analytische en synthetische vaardigheden.

Aanbod

Wij bieden een afwisselende job te Mechelen waarop zowel bedienden als freelancers kunnen op solliciteren. Je krijgt een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Solliciteer nu!

Voor meer info -> kenji.boecksteyns@springprofesisonal.be of 0474 21 68 04

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!