Administrative Support Agent

Ben jij de

Administrative Support Agent
die we zoeken?
img

Office

Administrative Support Agent

Introductie

Oog voor detail? Check! Overzicht bewaren? Geen probleem! administratieve duizendpoot? Yes I am! Heb je net op alle drie deze vragen enthousiast ja (of een andere variant) geantwoord? Dan ben jij misschien wel de Administrative Support Agent waar we naar op zoek zijn!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Onze klant is een grote speler in de energiesector en is op zoek naar een Administrative Support Agent. Een Administrative wat?

Functie-informatie

Je voornaamste taak zal zijn om bestaande dossiers van SAP R3 naar SAP S4 over te zetten. Het is belangrijk dat je hierbij nauwgezet en met oog voor detail te werk gaat. Als jij er dus in slaagt om door alle data-bomen wel nog het administratieve bos te zien, ben je alvast een erg goede kandidaat voor deze functie.

Functie-eisen

Andere vereisten? Een eerste ervaring in een administratieve functie is een plus maar geen must. Een goede kennis van Windows is vereist én je moet je vlot in het Nederlands kunnen uitdrukken. Aangezien je constant in SAP moet werken, zou het wellicht ook handig zijn als je hier al een beetje mee kan werken.

Aanbod

Het gaat voorlopig om een tijdelijke opdracht van drie maanden. Het is mogelijk dat dit niet verlengd wordt maar ook dan: GEEN PANIEK! We gaan daarna graag op zoek naar een nieuw project voor je!

Naast een interessant salaris bieden we je ook maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en tal van andere voordelen!

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan? Mail dan je cv naar deborah.notermans@springprofessional.be en let’s (e-)meet!

FILL THE FORM

Solliciteer nu

Is deze job volledig je ding? Laat het ons dan zeker weten! Vul onderstaand formulier in en start je nieuw avontuur.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Spring zijn we altijd op zoek naar toptalenten die bij een van onze klanten of, waarom niet, gewoon bij ons komen werken. Laat je dus van jouw beste kant zien en stel je kandidaat. Zoals het spreekwoord zegt: “Een nee heb je, een ja kun je krijgen!”

Meer vacatures

UW VACATURES OP DEZE PAGINA?

Laten we afspreken met een kopje koffie

Ben je op zoek naar nieuwe talenten voor jouw bedrijf? Laat ons zeker iets weten.
Dan gaan wij op zoek naar de juiste mensen. Maar eerst eens babbelen met een lekkere kop koffie!